
Dispositivos y accesorios
Clams in White Wine with Cilantro
Prep. 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
small littleneck clams scrubbed and debearded35 oz
-
water to soak clams
-
salt (opcional)2 tsp
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
dry white wine5 ½ oz
-
salt (opcional) optional (see Tip)⅛ tsp
-
cilantro chopped½ oz
Inf. nutricional por 1 portions
Calorías
320.8 kcal /
1342 kJ
Proteína
37.1 g
Grasa
10.1 g
Carbohidratos
12.4 g
Fibra
1.5 g
Grasa saturada
1.5 g
Sodio
1567.1 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Simple Ideas
179 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos

Spanish Tapas
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Hot and sour soup
20min
Crab Stuffed Lobster Tails
50min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Lobster Bisque
1h 50min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Cioppino
55min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min