Dispositivos y accesorios
Clams in White Wine with Cilantro
Prep. 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
small littleneck clams scrubbed and debearded35 oz
-
water to soak clams
-
salt (opcional) divided (see Tip)2 ⅛ tsp
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
dry white wine5 ½ oz
-
cilantro chopped½ oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
1567.1 mg
Proteína
37.1 g
Calorías
1342 kJ /
320.8 kcal
Grasa
10.1 g
Fibra
1.5 g
Grasa saturada
1.5 g
Carbohidratos
12.4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Simple Ideas
179 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
Spanish Tapas
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
New England Clam Chowder
45min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1h 10min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min
Cioppino
55min
Summer seafood soup
45min
Cream of Crab Soup
45min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Lobster Bisque
1h 50min