
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Scallops
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 12 sea scallops, large or jumbo muscle removed, cleaned and patted dry with paper towel
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 slices orange, preferably organic thinly sliced
- 4 sprigs fresh oregano
- 6 oz pencil-thin asparagus trimmed to fit vacuum sealer bag (approx. 5 in.)
Saffron Sauce
- 2 oz yellow onions in pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 5 oz heavy whipping cream
- 2 pinches saffron threads
- ⅛ tsp salt to taste
Searing and Serving
- ½ oz unsalted butter
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 273 kcal / 1142 kJ
- Proteína
- 16 g
- Grasa
- 20 g
- Carbohidratos
- 8 g
- Fibra
- 1 g
- Grasa saturada
- 11 g
- Sodio
- 788 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1h 10min
Crown Roast of Lamb
1h 40min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Artichokes
55min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Cloud Eggs
20min
Cioppino
55min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min