Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Sous-Vide Pork Chops
- 28 oz pork chops, boneless, 4 chops (approx. 1 in. thick)
- 4 - 8 pinches salt
- 4 - 8 pinches ground black pepper
- 2 sprigs fresh rosemary
- 2 garlic cloves, cut in halves lengthwise
- 2 tsp extra virgin olive oil
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark), plus extra to cool
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
o 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Chocolate Sauce and Caramelized Pears
- 2 ½ oz dark chocolate (70% cocoa), cut in pieces
- 2 tsp balsamic vinegar
- ½ oz water
- 2 tbsp unsalted butter
- 1 tbsp brown sugar
- 2 Bosc pears, cored, peeled, cut lengthwise in 8 wedges
- 2 - 3 tbsp spiced rum (opcional)
- 1 - 2 pinches salt
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2541.8 kJ / 607.5 kcal
- Proteína
- 43.3 g
- Carbohidratos
- 25.5 g
- Grasa
- 33.8 g
- Grasa saturada
- 14.3 g
- Fibra
- 5.3 g
- Sodio
- 485.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2h 25min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1h 10min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5h 45min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3h
Lemon Caper Asparagus
25min
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Sous-vide Steak
1h 30min