Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 fresh salmon fillets, boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
- ½ tsp salt, to season
- ½ tsp ground black pepper, to season
- 2 dried bay leaves
- 2 slices lemon, deseeded
- 1450 g water
-
30
g lemon juice (approx. ½ lemon)
o 1 level tsp ascorbic acid powder - 1 sprig spring onion, trimmed and cut in thin slices, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 406 kJ / 97 kcal
- Proteína
- 15 g
- Carbohidratos
- 0 g
- Grasa
- 3 g
- Grasa saturada
- 1 g
- Fibra
- 0 g
- Sodio
- 250 mg
Recetas alternativas
Stir fried broccoli with carrot
15min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Shallot Oil
25 min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min
Chicken porridge with century egg
30 min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5 min
Japanese toasted sesame salad dressing
10min
Sesame Crème
10min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h