Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
TM6 TM5

Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce

4.2 ( 30 valoraciones )

Ingredientes

  • 20 - 24 oz pork tenderloin halved to fit Varoma
  • ½ tsp salt divided
  • ¼ tsp ground black pepper divided
  • 7 oz fennel bulb halved, cored, sliced (¼ in.)
  • 5 oz red onions halved, sliced (¼ in.)
  • 1 Pink Lady apple halved, cored, sliced (½ in.)
  • 5 oz water
  • 4 oz unsalted butter cut into pieces
  • 2 oz honey
  • 2 oz Irish whiskey
  • 1 tbsp Dijon mustard
  • ½ tsp beef stock paste
  • ½ oz corn starch
  • 4 oz dandelion leaves
    o 4 oz arugula leaves

Inf. nutricional
por 1 portions
Calorías
540 kcal / 2259 kJ
Proteína
38 g
Grasa
28 g
Carbohidratos
27 g
Fibra
4 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas