Dispositivos y accesorios
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
Prep. 20min
Total 45min
8 pieces
Ingredientes
Salmon Cakes
-
green onions trimmed, cut into pieces3
-
salt½ tsp
-
whole black peppercorns½ tsp
-
fresh salmon skinless, boneless, cubed (1 in.)11 oz
-
large egg1
-
panko1 oz
-
capers drained but not rinsed1 tbsp
-
lemon juice1 tsp
Corn Salsa
-
red onions cut into pieces4 oz
-
red bell peppers de-seeded, de-stemmed, cut into pieces3 oz
-
fresh jalapeño chili de-seeded, de-stemmed1
-
sweet corn kernels8 oz
-
salt¼ tsp
-
cilantro to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
11 g
Calorías
431 kJ /
103 kcal
Grasa
3 g
Fibra
1 g
Carbohidratos
8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mother’s Special Day
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Sesame Orange Chicken
1h 30min
Mediterranean Chicken
35min
Fish Tacos
45min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Chicken Fajita Soup
50min
Spicy Asian Snow Peas
25min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1h 10min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Green Bean Gremolata
25min
Southwest Quinoa
40min