
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 tbsp dark brown sugar
- 2 tsp salt
- 1 tsp whole black peppercorns
- 1 tsp ground ginger
- 1 tsp garlic powder
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp dried red chili flakes
- ¼ tsp ground cloves
- 1 pork tenderloin (approx. 16-24 oz), cut in half
- 8 oz shallots quartered lengthwise
- fresh lemongrass (4 in. piece), quartered lengthwise
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
Ginger Glaze
- 4 oz dark brown sugar
- 2 tsp ginger, minced
- 1 tbsp corn starch
- 4 oz water
- 2 oz rice vinegar
- 1 oz soy sauce
- non-stick spray oil
- fresh parsley to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 431 kcal / 1803 kJ
- Proteína
- 38 g
- Grasa
- 12 g
- Carbohidratos
- 42 g
- Fibra
- 2 g
- Grasa saturada
- 4 g
- Sodio
- 628 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Pineapple Pork Chops
2h 40min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1h 30min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Manhattan Clam Chowder
55min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min