
Dispositivos y accesorios
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
Prep. 10min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
Creamy Avocado
-
avocado flesh only, peel and pit removed (see Tip)8 oz
-
salt¼ tsp
-
lime freshly squeezed (juice only), plus extra, sliced, to garnish1
Salmon
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)60 oz
-
lemon juice1 oz
-
fresh salmon fillets (4 x 5 oz, 1 in. thick)20 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil divided4 tsp
-
fresh dill plus extra to garnish4 sprigs
-
vegetable oil to sear
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
432.2 kcal /
1808.5 kJ
Proteína
30.2 g
Grasa
31.8 g
Carbohidratos
7.2 g
Fibra
4.3 g
Grasa saturada
6.3 g
Sodio
541.3 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Simple Ideas
179 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos

Sous-Vide
8 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Sous-vide Steak
1h 30min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2h 45min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min