Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
TM6 TM5

Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes

3.3 ( 13 valoraciones )

Ingredientes

  • 9 oz brown rice
  • 4 oz red onions cut into pieces
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 3 ½ oz dry white wine
  • 24 oz vegetable stock
  • 1 tsp salt to taste
  • 2 cans tuna, packed in water drained, flaked
  • 10 oz artichoke hearts, marinated drained, halved
  • 6 oz mixed olives drained, pitted, halved
  • fresh thyme leaves to garnish
  • Parmesan cheese shaved, to garnish (opcional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
311 kcal / 1301 kJ
Proteína
16 g
Grasa
9 g
Carbohidratos
43 g
Fibra
7 g
Grasa saturada
1 g
Sodio
1478 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas