Sweet Potato and Zucchini Frittata
TM6 TM5

Sweet Potato and Zucchini Frittata

3.8 (77 valoraciones )

Ingredientes

  • ½ oz fresh parsley, leaves only (approx. 25 stems)
  • 3 ½ oz red onions, quartered (approx. ½ med. onion)
  • 2 tbsp olive oil, divided
  • 7 oz sweet potatoes, cut into 1 in. pieces (approx. 1 sm. potato)
  • 3 ½ oz zucchini, cut into 1 in. pieces (approx. 1 zucchini)
  • 3 ½ oz red bell peppers, cut into 1 in. pieces (approx. 1 med. pepper)
  • 6 large eggs
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • ¼ tsp dried chili flakes (opcional)
  • 8 oz buffalo mozzarella cut into rounds (¼ in.)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1848.7 kJ / 441.9 kcal
Proteína
27.2 g
Carbohidratos
16.8 g
Grasa
29.3 g
Grasa saturada
11.6 g
Fibra
2.9 g
Sodio
824.5 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas