Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
TM6 TM5

Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins

4.1 (7 valoraciones )

Ingredientes

  • 3 ½ oz sunflower oil, plus extra to grease
  • 2 oz sharp cheddar cheese, cut into pieces (approx. 1 in.)
  • 3 ½ oz carrots, cut into pieces (approx. 1 in.)
  • 2 ½ oz raw hazelnuts, with skin
  • 6 ½ oz whole milk
  • 2 large eggs
  • 9 oz all-purpose flour
  • 2 tsp baking powder
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground cayenne pepper, to taste
  • 9 oz frozen green peas

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
1039 kJ / 248 kcal
Proteína
7 g
Carbohidratos
20.2 g
Grasa
15.5 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas