Ginger Snaps with Mascarpone and Figs
TM6 TM5

Ginger Snaps with Mascarpone and Figs

4.5 (4 valoraciones )

Ingredientes

Ginger Snaps

  • 8 oz all-purpose flour
  • 1 tsp ground cinnamon
  • ½ tsp baking soda
  • ¼ tsp salt
  • ⅛ tsp ground nutmeg
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • 4 oz unsalted butter, in pieces, softened to room temperature
  • 6 oz sugar
  • 2 oz molasses
  • 1 oz grated ginger
  • ½ tsp vanilla extract
  • 1 egg yolk, from large egg

Assembly

  • 10 oz heavy whipping cream
  • 3 ½ oz mascarpone
  • 2 tbsp confectioners sugar
  • ½ oz Grand Marnier
  • ½ tsp vanilla extract
  • 8 fresh figs, halved, then cut into thirds

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
360 kJ / 86 kcal
Proteína
1 g
Carbohidratos
10 g
Grasa
5 g
Grasa saturada
3 g
Fibra
0 g
Sodio
36 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas