Gluten-Free Mushroom Lasagna
TM6 TM5

Gluten-Free Mushroom Lasagna

4.9 ( 17 valoraciones )

Ingredientes

Lasagna

  • 2 - 3 tbsp gluten-free flour to dust
  • 1 homemade pasta dough Gluten-Free Pasta, from Fresh Pasta Homemade
  • 2 oz Parmesan cheese cubed

Mushrooms

  • 2 garlic cloves
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 24 oz fresh cremini mushrooms sliced
  • 6 oz fresh shiitake mushrooms sliced
  • 2 tbsp dried parsley
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper

Béchamel Sauce

  • 32 oz whole milk
  • 2 oz cornstarch
  • 1 pinch ground nutmeg
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 2 oz unsalted butter cubed

ASSEMBLY

  • extra virgin olive oil to grease
  • 16 oz raclette cheese deli-sliced or grated
    o 16 oz Gruyère cheese deli-sliced or grated

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
702 kcal / 2937 kJ
Proteína
34 g
Grasa
44 g
Carbohidratos
44 g
Fibra
3 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas