
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Lasagna
- 2 - 3 tbsp gluten-free flour to dust
- 1 homemade pasta dough Gluten-Free Pasta, from Fresh Pasta Homemade
- 2 oz Parmesan cheese cubed
Mushrooms
- 2 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 24 oz fresh cremini mushrooms sliced
- 6 oz fresh shiitake mushrooms sliced
- 2 tbsp dried parsley
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Béchamel Sauce
- 32 oz whole milk
- 2 oz cornstarch
- 1 pinch ground nutmeg
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 oz unsalted butter cubed
ASSEMBLY
- extra virgin olive oil to grease
-
16
oz raclette cheese deli-sliced or grated
o 16 oz Gruyère cheese deli-sliced or grated
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 702 kcal / 2937 kJ
- Proteína
- 34 g
- Grasa
- 44 g
- Carbohidratos
- 44 g
- Fibra
- 3 g
En colecciones
Recetas alternativas
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13h 20min
Freekeh Risotto with Mushrooms
9h
Baked Kale Polenta Fries
1h 10min
Fava Bean and Goat Cheese Dip
20min
Eggplant and Almond Dip
20min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1h 5min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1h 5min
Mushroom Pie
1h 40min
Light and Fresh Beet Pasta
20min
Broccoli Mozzarella Bites
45min