Mushroom Fettuccini
TM6 TM5

Mushroom Fettuccini

4.7 ( 3 valoraciones )

Ingredientes

  • 85 g Parmesan cheese cubed
  • 30 g parsley, fresh leaves and tender stems
  • 15 g porcini mushroom, dried
  • 1 garlic clove
  • 285 g shiitake mushroom, fresh sliced
  • 170 g vegetable broth
  • 60 g butter, unsalted in pieces
  • 45 g extra virgin olive oil divided
  • 1 teaspoon salt divided, plus extra to season, to taste
  • ¼ teaspoon black pepper, ground plus extra to season, to taste
  • 1275 g water
  • 285 g pasta, dried, type fettuccine
  • 30 - 60 g truffle oil white, to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
691.1 kcal / 2891.5 kJ
Proteína
19.2 g
Grasa
41.6 g
Carbohidratos
62.5 g
Fibra
4.8 g
Grasa saturada
14 g
Sodio
9350.3 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas