Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Marinade and Teriyaki Glaze
- 30 g fresh ginger, peeled and sliced (see Tip)
- 100 g Japanese soy sauce (or shoyu)
- 60 g mirin
- 100 g maple syrup, pure
- 520 - 680 g salmon fillet, fresh, skin on or skinless, cut into 4 filets 130 g-170 g ea.
Salmon with Broccoli and Rice
- 250 g rice, white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose
- 1000 g water
-
340
g broccoli florets, cut in 3-4 cm florets
o 340 g sugar snap peas - black sesame seeds, toasted, to garnish (opcional)
- 1 green onion, thinly sliced, to garnish (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2783 kJ / 665.2 kcal
- Proteína
- 39.5 g
- Carbohidratos
- 74.1 g
- Grasa
- 21.1 g
- Grasa saturada
- 4.9 g
- Fibra
- 0.4 g
- Sodio
- 1499.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Miso carbonara udon
25 min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Shrimp Orzo with Peas
30 min