Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Marinade and Teriyaki Glaze
- 1 oz fresh ginger, peeled and sliced
- 3 ½ oz shoyu sauce (Japanese soy sauce)
- 2 oz mirin
- 3 ½ oz maple syrup
- 4 fresh salmon fillets (approx. 4-6 oz ea.)
Salmon with Broccoli and Rice
- 8 ½ oz rice, white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose
- 35 oz water
-
12
oz broccoli florets, cut into pieces (1½ in.)
o 12 oz sugar snap peas, cut into pieces (1½ in.) - black sesame seeds, toasted, to garnish (opcional)
- 1 scallion, thinly sliced, to garnish (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2783 kJ / 665.2 kcal
- Proteína
- 39.5 g
- Carbohidratos
- 74.1 g
- Grasa
- 21.1 g
- Grasa saturada
- 4.9 g
- Fibra
- 0.4 g
- Sodio
- 1499.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50min