Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli

Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli

4.6 88 valoraciones
Prep. 10min
Total 1h 5min
4 portions

Ingredientes

Marinade and Teriyaki Glaze
  • fresh ginger peeled and sliced
    1 oz
  • shoyu sauce (Japanese soy sauce)
    3 ½ oz
  • mirin
    2 oz
  • maple syrup
    3 ½ oz
  • fresh salmon fillets (approx. 4-6 oz ea.)
    4
Salmon with Broccoli and Rice
  • rice white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose
    8 ½ oz
  • water
    35 oz
  • broccoli florets cut into pieces (1½ in.)
    12 oz
    12 oz sugar snap peas, cut into pieces (1½ in.)
  • black sesame seeds (opcional) toasted, to garnish
  • scallion (opcional) thinly sliced, to garnish
    1

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 665.2 kcal / 2783 kJ
Proteína 39.5 g
Grasa 21.1 g
Carbohidratos 74.1 g
Fibra 0.4 g
Grasa saturada 4.9 g
Sodio 1499.6 mg

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...