Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
TM6 TM5

Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)

5.0 ( 2 valoraciones )

Ingredientes

  • 2 oz light soy sauce gluten free
  • 3 oz honey
  • 1 inch fresh ginger peeled
  • ½ oz lime juice
  • 18 oz fresh salmon fillet
  • 2 ½ oz brown rice "low GI" (see Tip)
  • 35 oz water
  • 7 oz frozen edamame
  • 2 English cucumbers (approx. 28 oz), trimmed and cut into ribbons
  • 2 tbsp lemon juice
  • 2 tsp sesame oil
  • 1 spring onion thinly sliced
  • 2 tsp sesame seeds toasted

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
510 kcal / 2130 kJ
Proteína
37.8 g
Grasa
22.5 g
Carbohidratos
39.5 g
Fibra
5 g
Grasa saturada
5.8 g
Sodio
640 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas