Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
TM6

Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing

4.3 (18 valoraciones )

Ingredientes

  • 2 garlic cloves
  • 1 tbsp dried oregano
  • 12 oz roasted red peppers, drained
  • 2 oz extra virgin olive oil
  • 2 oz rice wine vinegar
    o 2 oz white wine vinegar
  • 1 tsp honey
  • ½ tsp salt, to taste
  • ⅛ tsp ground black pepper, to taste
  • 6 oz Persian cucumber
  • 4 oz red onions, cut into wedges
  • 6 - 7 oz hearts of romaine lettuce leaves, bottom trimmed
  • 32 oz water
  • 4 oz pitted black olives
    o 4 oz Kalamata olives, pitted
  • 15 oz chickpeas, drained and rinsed
  • 4 oz cherry tomatoes, halved
  • 4 oz pepperoncini, drained, thinly sliced
  • 8 oz feta cheese, crumbled
  • fresh basil leaves, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1650 kJ / 394.4 kcal
Proteína
11.2 g
Carbohidratos
19.3 g
Grasa
31 g
Grasa saturada
11.2 g
Fibra
4.4 g
Sodio
1444.5 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas