Lentil, Cauliflower and Kale Salad
TM6 TM5

Lentil, Cauliflower and Kale Salad

4.7 ( 25 valoraciones )

Ingredientes

  • 10 oz cauliflower cut into florets (approx. 6 florets)
  • 2 tbsp olive oil
  • 5 oz lacinato kale cut into pieces (2 in.), stems removed (approx. 1 bunch)
  • 3 garlic cloves
  • 16 oz Roma tomatoes halved
  • 1 tbsp balsamic vinegar plus extra to garnish
  • 1 oz olive oil plus extra to garnish
  • ½ oz fresh basil leaves
  • 1 tsp salt to taste
  • 24 oz water
  • 4 oz black lentils
  • 3 oz feta cheese drained and crumbled
  • freshly ground black pepper to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
227.6 kcal / 952.4 kJ
Proteína
9.4 g
Grasa
12.9 g
Carbohidratos
21 g
Fibra
4.8 g
Grasa saturada
3.5 g
Sodio
551.3 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas