Dispositivos y accesorios
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
Prep. 10min
Total 35min
8 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
fresh parsley, leaves only3 sprigs
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
garlic cloves2
-
whole black peppercorns¾ tsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
chicken breast fillet, boneless skinless diced (1 in)16 oz
-
salt1 tsp
-
chicken stock35 oz
-
dried penne pasta14 oz
-
ricotta cheese6 oz
-
lemon juice2 tsp
-
lemon sliced to garnish1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
524.5 mg
Proteína
23.1 g
Calorías
1627 kJ /
388.9 kcal
Grasa
14 g
Fibra
1.9 g
Grasa saturada
4.8 g
Carbohidratos
41.4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Must Have - Second Bowl & Blade Cover Accessories
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Sticky Sesame Chicken
40min
Marry Me Chicken
40min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1h
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Lemon Garlic Chicken
30min
Teriyaki Chicken
1h
Mediterranean Chicken
35min
Chicken Étouffée
1h 25min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50min