Spinach and Artichoke Dip
TM6 TM5

Spinach and Artichoke Dip

4.6 (125 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 can artichoke hearts (approx 14 oz), drained
  • 4 oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 4 oz mozzarella cheese, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • ½ oz shallot, halved
  • 1 oz olive oil
  • 10 oz frozen spinach leaves, defrosted and drained (see Tip)
  • 8 oz cream cheese, softened
  • 3 oz sour cream
  • ½ tsp red pepper flakes
  • ¼ tsp salt
  • ½ tsp Worcestershire sauce
  • ½ tsp Tabasco sauce

Inf. nutricional
por 1 oz
Calorías
264 kJ / 63.1 kcal
Proteína
2.9 g
Carbohidratos
1.9 g
Grasa
5.1 g
Grasa saturada
2.6 g
Fibra
0.7 g
Sodio
122.3 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas