Dispositivos y accesorios
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
Prep. 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
water32 oz
-
salt divided, to taste¾ tsp
-
dried fettuccine pasta12 oz
-
olive oil2 tsp
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter1 oz
-
marinated artichoke hearts (approx. 14 oz can or jar), drained1 can
-
heavy cream8 oz
-
sour cream2 oz
-
fresh parsley, leaves only chopped8 sprigs
-
fresh basil leaves only, chopped, plus extra to garnish4 sprigs
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1184.3 mg
Proteína
26.7 g
Calorías
3434.1 kJ /
820.8 kcal
Grasa
47.4 g
Fibra
6.8 g
Grasa saturada
23.5 g
Carbohidratos
73 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Step into Spring
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Parmesan Rind Marinara
1h 15min
Mixed Herbs Rice
35min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10min
Shrimp Aguachile
15min
Fish Ceviche
3h 25min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Avocado Tuna Salad
5min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Jalapeño Popper Dip
1h 10min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Tinga de Pollo
40min
Chicken Salad Sandwich
15min