Dispositivos y accesorios
Nicoise Salad
Prep. 15min
Total 1h 15min
8 portions
Ingredientes
-
tuna steaks (1 in. thick)16 oz
-
liquid aminos, e.g. Bragg®2 tbsp
-
extra virgin olive oil3 oz
-
shallots in pieces2 oz
-
garlic clove1
-
white wine vinegar1 oz
-
Dijon mustard1 tbsp
-
anchovies, preserved in olive oil to taste2 - 4
-
ground black pepper divided¼ tsp
-
water20 oz
-
large eggs4
-
fingerling potatoes sliced in rounds (¼ in.)10 oz
-
dried parsley½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
French green beans trimmed6 oz
-
romaine lettuce (approx. 9 oz)
-
cherry tomatoes halved15 - 20
-
1 jar pitted Kalamata olives, drained, to tasteNicoise olives drained, to taste1 jar
-
red onion thinly sliced into half moons½
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
21 g
Calorías
1213 kJ /
290 kcal
Grasa
17 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
13 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hearty Salads
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
Simple Ideas
179 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Brie en Croute with Port Figs
1h 10min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Baba Ghanoush
1h 30min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3h 20min
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min
Easy Cheese Souffles
1h
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min
Ramen Noodle Soup
40min