
Dispositivos y accesorios
Butternut Squash and Ginger Soup
Prep. 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
oil½ oz
-
fresh ginger½ oz
-
butternut squash cut into pieces14 oz
-
potatoes cut into pieces3 ½ oz
-
cashews raw2 oz
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
water26 oz
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
166 kcal /
697 kJ
Proteína
5 g
Grasa
10 g
Carbohidratos
12 g
Fibra
2.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

The basic cookbook
177 Recetas
Canadá
Canadá

The Basic Cookbook
176 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Vegetable Soup
35min
Asparagus Cream Soup
25min
Leek and Potato Soup
40min
Creamy Tomato Soup
30min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Pea Soup
30min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Creamy Mushroom Soup
25min
Carrot Ginger Soup
20min
French Onion Soup
1h 10min
Butternut Squash and Apple Soup
30min