Asparagus Cream Soup

Asparagus Cream Soup

4.5 63 valoraciones
Prep. 10min
Total 25min
6 portions

Ingredientes

  • white asparagus peeled, woody part discarded, cut into pieces (1½ in.)
    14 oz
  • potatoes cut into pieces
    3 ½ oz
  • yellow onions halved
    2 oz
  • garlic clove
    1
  • water divided
    20 oz
  • vegetable stock cube
    1
    1 heaping tsp homemade vegetable stock paste
  • salt to taste
    ¼ - ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches
  • spreadable cheese
    2 oz
    2 oz cream cheese
  • sour cream
    2 - 3 ½ oz
    2 - 3 ½ oz Greek yogurt
  • fresh parsley leaves only, chopped
    3 sprigs

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 94.2 kcal / 394.2 kJ
Proteína 4.5 g
Grasa 5.9 g
Carbohidratos 7.1 g
Fibra 2 g
Grasa saturada 3.3 g
Sodio 219.4 mg

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...