Asparagus Cream Soup
TM6 TM5

Asparagus Cream Soup

4.5 (59 valoraciones )

Ingredientes

  • 14 oz white asparagus, peeled, woody part discarded, cut into pieces (1½ in.)
  • 3 ½ oz potatoes, cut into pieces
  • 2 oz yellow onions, halved
  • 1 garlic clove
  • 20 oz water, divided
  • 1 vegetable stock cube
    o 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste
  • ¼ - ½ tsp salt, to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 2 oz spreadable cheese
    o 2 oz cream cheese
  • 2 - 3 ½ oz sour cream
    o 2 - 3 ½ oz Greek yogurt
  • 3 sprigs fresh parsley, leaves only, chopped

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
394.2 kJ / 94.2 kcal
Proteína
4.5 g
Carbohidratos
7.1 g
Grasa
5.9 g
Grasa saturada
3.3 g
Fibra
2 g
Sodio
219.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas