Butternut Squash and Apple Soup

Butternut Squash and Apple Soup

4.1 120 valoraciones
Prep. 5min
Total 30min
8 portions

Ingredientes

  • onion quartered (approx. ½ onion)
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    1 oz
  • butternut squash stem removed, cut into pieces (1 in.) (approx. 1 sm. squash) (see Tip)
    24 oz
  • green apples quartered (approx. 2 med. apples)
    12 oz
  • carrots cut into pieces (2 in.) (approx. 1 carrot)
    2 oz
  • celery cut into pieces (2 in.) (approx. 1 stalk)
    2 oz
  • water
    24 oz
  • vegetable stock paste
    1 ½ heaping tbsp
    2 vegetable stock cubes
  • ground ginger
    ½ tsp
  • ground coriander
    ½ tsp
  • ground cumin
    ¼ tsp
  • heavy whipping cream (optional)
    2 oz
  • ground black pepper
    ½ tsp

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 131 kcal / 548 kJ
Proteína 2 g
Grasa 7 g
Carbohidratos 19 g
Fibra 3 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...