
Dispositivos y accesorios
Squid and Shrimp Risotto
Prep. 15min
Total 1h
15 portions
Ingredientes
-
large shrimp15
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
garlic cloves divided3
-
water28 oz
-
red onion quartered6 oz
-
squid sliced into rings (½ in.)10 ½ oz
-
white wine2 oz
-
smoked paprika1 tsp
-
dried parsley1 tsp
-
saffron threads1 pinch
-
Arborio rice9 oz
-
salt1 tsp
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
133 kcal /
558 kJ
Proteína
6.4 g
Grasa
5.8 g
Carbohidratos
14 g
Fibra
0 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Spanish Tapas
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Salmon Tartare
10min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6h 15min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Steak Tartare
15min
Mushroom Risotto
30min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Prosciutto and Provolone Risotto
30min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min
Béarnaise Sauce
20min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Shrimp & Crab Linguine
25min