Pesto af gulerodstoppe
TM6 TM5 TM31

Pesto af gulerodstoppe

(Ninguna valoración)

Ingredientes

  • 1 bundt gulerodstoppe (ca. 30 g)
  • vand, til iblødsætning
  • 80 g græskarkerner
  • 100 g mandler, med skin eller nødder efter eget valg
  • 2 fed hvidløg
  • 150 g ekstra jomfruolivenolie plus ekstra til at dække pestoen
  • 80 g parmesanost, skåret i stykker (3 cm)
  • ½ citron, kun juice, efter smag
  • 2 knivspidser sort peber, stødt

Inf. nutricional
por 490 g
Calorías
11269.4 kJ / 2693.5 kcal
Proteína
75.2 g
Carbohidratos
39.7 g
Grasa
258.5 g
Grasa saturada
47 g
Fibra
19.3 g
Sodio
1124.1 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas