Dispositivos y accesorios
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
Prep. 10min
Total 30min
12 stuks
Ingredientes
-
ongezouten, gepelde pistachenoten20 g
-
boter in stukken80 g
-
filodeeg (± 11 lagen - 30 x 40 cm)250 g
-
verse geitenkaas (zie tip)300 g
-
suiker40 - 60 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
aardbeien in stukken12
-
honing om te besprenkelen
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 stuk
Sodio
216.3 mg
Proteína
6.6 g
Calorías
866.4 kJ /
207.1 kcal
Grasa
12.7 g
Fibra
0.8 g
Grasa saturada
7.5 g
Carbohidratos
16.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Aan tafel in 30 minuten
12 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Ninguna calificación
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
Gevulde kroketten
Ninguna calificación
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Ninguna calificación
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Ninguna calificación
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Gerookte zalm sneetjes
Ninguna calificación
De eerste hap: Zalm met Groenten
Ninguna calificación
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18h
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Ninguna calificación
Appelmuffins
40min