Dispositivos y accesorios
Leczo (røget pølseratatouille)
Prep. 10min
Total 30min
4 portioner
Ingredientes
-
polsk pølse skåret i skiver250 g
-
ekstra jomfruolivenolie40 g
-
løg skåret i stykker150 g
-
fed hvidløg1
-
havsalt1 tsk
-
courgetter skåret i stykker (3 cm)300 g
-
røde peberfrugter udkernet, halvt skåret i stykker (3 cm) og halvt skåret i skiver300 g
-
grønne peberfrugter udkernet, halvt skåret i stykker (3 cm) og halvt skåret i skiver300 g
-
grøntsagsbouillon (se tip)1 tsk
-
sukker1 tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
flåede tomater500 g
-
brød med sprød skorpe efter eget valg, til servering
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1066.2 mg
Proteína
13.8 g
Calorías
1720.9 kJ /
411.3 kcal
Grasa
28.7 g
Fibra
6.7 g
Grasa saturada
8.1 g
Carbohidratos
27.4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mindre spild, mere mad med Thermomix®
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kylling teriyaki
20min
Kødboller med tomatsauce
45min
Piri Piri kylling med salat
Ninguna calificación
Provencalsk kylling
Ninguna calificación
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Ninguna calificación
Oksekødskofta med feta
Ninguna calificación
Kaloriefattig lasagne
Ninguna calificación
Bahn mi med kylling
Ninguna calificación
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Ninguna calificación
Chiang Mai nudler
25min
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Ninguna calificación