Leczo (røget pølseratatouille)
TM6 TM5

Leczo (røget pølseratatouille)

(Ninguna valoración)

Ingredientes

  • 250 g polsk pølse, skåret i skiver
  • 40 g ekstra jomfruolivenolie
  • 150 g løg, skåret i stykker
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk havsalt
  • 300 g courgetter, skåret i stykker (3 cm)
  • 300 g røde peberfrugter, udkernet, halvt skåret i stykker (3 cm) og halvt skåret i skiver
  • 300 g grønne peberfrugter, udkernet, halvt skåret i stykker (3 cm) og halvt skåret i skiver
  • 1 tsk grøntsagsbouillon (se tip)
  • 1 tsk sukker
  • ¼ tsk sort peber, stødt
  • 500 g flåede tomater
  • brød med sprød skorpe efter eget valg, til servering

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1720.9 kJ / 411.3 kcal
Proteína
13.8 g
Carbohidratos
27.4 g
Grasa
28.7 g
Grasa saturada
8.1 g
Fibra
6.7 g
Sodio
1066.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas