Dispositivos y accesorios
Pavelovakrans med halloncoulis, fikon och granatäpple
Prep. 30min
Total 6h
10 portioner
Ingredientes
Pavlovakrans
-
socker250 g
-
äggvita (ca 6-7 äggvitor), rumstemperatur200 g
-
vinäger1 tesked
-
äkta vaniljextrakt1 tesked
-
majsmjöl (stärkelse)10 g
Halloncoulis
-
200 g frysta hallon, upptinad 1 timme i rumstemperaturhallon200 g
-
socker100 g
-
citronsaft20 g
Vispad grädde och montering
-
vispgrädde, 30–40 % fetthalt500 g
-
fikon (opcional)2 - 4
-
granatäpple urkärnad1
-
färska myntablad2 kvistar
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
54.4 mg
Proteína
4.1 g
Calorías
1500.1 kJ /
358.5 kcal
Grasa
19.1 g
Fibra
2.7 g
Grasa saturada
11.5 g
Carbohidratos
45.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Nyårsbuffé
11 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Jultårta
Ninguna calificación
Jordgubbspaj
40min
Citronmarängmuffins
Ninguna calificación
Yoghurtkräm med apelsiner och dadlar
Ninguna calificación
Snöflingetårta
Ninguna calificación
Apelsinringar
Ninguna calificación
Fyllda apelsin- och valnötskakor
Ninguna calificación
Mandelstjärnor
1h 15min
Julgran av kakor
Ninguna calificación
Honung- & sesamkakor
Ninguna calificación
Pumpapudding
1h 15min
Mint Choc Chip
Ninguna calificación