Dispositivos y accesorios
Geflambeerde uientaart
Prep. 15min
Total 1h
4 porties
Ingredientes
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Topping en afwerking
-
witte ui gehalveerd200 g
-
rode ui gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
6.5 mg
Proteína
2.2 g
Calorías
407.8 kJ /
98.5 kcal
Grasa
3.8 g
Fibra
0.7 g
Grasa saturada
1.5 g
Carbohidratos
13.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cutter
15 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Ninguna calificación
Paaspastei
Ninguna calificación
Kruiden- en citroenzout
1h
Vleesbouillonpasta
45min
Lemon curd
20min
Karamel parfait
Ninguna calificación
Honingraat
1h 30min
Citroencurd
1h
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
XXL kip pastei
1h 55min
Karamelsaus
1h 30min
Banketbakkersroom
15min