Dispositivos y accesorios
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Prep. 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
basil leaf, fresh, to garnishmint leave, fresh (opcional) to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
3 mg
Proteína
1 g
Calorías
757 kJ /
181 kcal
Grasa
0.4 g
Fibra
3.2 g
Grasa saturada
0 g
Carbohidratos
39 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
Ninguna calificación
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Spiralized Roasted Root Vegetables
1h 20min
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50min
Chocolate Covered Granola Cups
1h 5min
Fermented Onions (with Cutter)
72h 30min
Potato Gratin
1h 10min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20min
Potato Curry Soup
35min
Steamed Banana Muffins
30min
Spiced hot cider
20min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
Ninguna calificación