Glutenvrije quiche Lorraine
TM6 TM5 TM31

Glutenvrije quiche Lorraine

(Ninguna valoración)

Ingredientes

Deeg

  • 50 g Gruyère kaas, in stukken gesneden
  • 75 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten
  • 100 g glutenvrij witte bloem, plus extra om te bestrooien
  • 50 g maïszetmeel
  • 50 g koud water
  • 1 tl zout

Vulling

  • 150 g spek, in blokjes
  • 4 eieren
  • 50 g melk
  • 100 g room, min. 30% vet
  • ¼ tl zout
  • 2 snuifjes gemalen peper

Inf. nutricional
por 1 sneetje
Calorías
1320.2 kJ / 315.5 kcal
Proteína
9.5 g
Carbohidratos
14.7 g
Grasa
24.8 g
Grasa saturada
12.3 g
Fibra
1.6 g
Sodio
575.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas