Dispositivos y accesorios
Fersken i hvitvinsirup
Prep. 10min
Total 4h
4 porsjoner
Ingredientes
-
fersken kommer an på størrelse6 - 8
-
lønnesirup, ren100 g
-
hvitvin600 g
-
vann300 g
-
kanelstenger2
-
vaniljestang del i to på langs og skrapt frø1
-
sitronsaft (ca. 2 sitroner)80 g
-
sitron skall (7 x 1 cm), ingen hvit marg6 stykker
-
stjerneanis3
-
mynte, fersk kun blader, til pynt1 - 2 kvister
-
gresk yoghurt to serve (valgfritt)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Sodio
62.8 mg
Proteína
4.3 g
Calorías
968.3 kJ /
230.5 kcal
Grasa
1.6 g
Fibra
11.9 g
Grasa saturada
0.5 g
Carbohidratos
42.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vegetarisk kjøkken
51 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Ninguna calificación
Havregrøt med yoghurt og bær
10min
Havregrøt med sjokolade og pære
20min
Mandel og kokoskjeks
Ninguna calificación
Bærsorbet med rødbeter
Ninguna calificación
Dessert med appelsin og pasjonsfrukt
Ninguna calificación
Kaffeknas med kokosnøtt
Ninguna calificación
Fruktgelé
Ninguna calificación
Mandel- og daddelbarer
2h 15min
Polske crêpes
Ninguna calificación
Sjokolade Frangelico® is
Ninguna calificación
Sjokolademousse
Ninguna calificación