Fersken i hvitvinsirup
TM6 TM5 TM31

Fersken i hvitvinsirup

( Ninguna valoración )

Ingredientes

  • 6 - 8 fersken kommer an på størrelse
  • 100 g lønnesirup, ren
  • 600 g hvitvin
  • 300 g vann
  • 2 kanelstenger
  • 1 vaniljestang del i to på langs og skrapt frø
  • 80 g sitronsaft (ca. 2 sitroner)
  • 6 stykker sitron skall (7 x 1 cm), ingen hvit marg
  • 3 stjerneanis
  • 1 - 2 kvister mynte, fersk kun blader, til pynt
  • gresk yoghurt to serve (valgfritt)

Inf. nutricional
por 1 porsjon
Calorías
230.5 kcal / 968.3 kJ
Proteína
4.3 g
Grasa
1.6 g
Carbohidratos
42.5 g
Fibra
11.9 g
Grasa saturada
0.5 g
Sodio
62.8 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

Mostrar todo