Dispositivos y accesorios
Kylling med kartoffelmos og gravy
Prep. 25min
Total 1h 10min
6 portioner
Ingredientes
Parmesan-brødkrummer
-
parmesanost skåret i stykker30 gram
-
peberkorn, sorte⅛ tsk
-
panko brødkrummer85 gram
-
tørret persille1 spsk
Kylling og kartoffelmos
-
kyllingebryst, uden skind850 - 1000 gram
-
græsk yoghurt170 gram
-
tomatpure30 gram
-
salt efter smag1 ½ tsk
-
løgpulver1 spsk
-
paprika1 tsk
-
hvidløgspulver1 spsk
-
citronsaft30 gram
-
tørret persille1 spsk
-
ekstra jomfruolivenolie30 gram
-
vand med 1-2 bouillonterninger680 gram
-
kartofler, melede skåret i stykker680 gram
-
smør i stykker30 - 55 gram
-
55 gram piskeflødesødmælk55 gram
Gravy
-
hvedemel30 gram
-
smør i stykker30 gram
-
salt efter smag
-
sort peber, stødt efter smag
-
soyasauce2 tsk
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
981 mg
Proteína
43 g
Calorías
2523 kJ /
603 kcal
Grasa
30 g
Fibra
5 g
Grasa saturada
17 g
Carbohidratos
40 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Bedre fra bunden
5 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kylling teriyaki
20min
Kødboller med tomatsauce
45min
Piri Piri kylling med salat
Ninguna calificación
Provencalsk kylling
Ninguna calificación
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Ninguna calificación
Oksekødskofta med feta
Ninguna calificación
Kaloriefattig lasagne
Ninguna calificación
Bahn mi med kylling
Ninguna calificación
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Ninguna calificación
Chiang Mai nudler
25min
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Ninguna calificación