Dispositivos y accesorios
Dip med porre og røget laks
Prep. 15min
Total 55min
588 g
Ingredientes
-
purløg, frisk5 kviste
-
porre i mindre stykker1
-
fed hvidløg1
-
smør, saltet30 g
-
ekstra jomfruolivenolie20 g
-
hvidvin, tør30 g
-
citron saft1
-
flødeost250 g
-
varmrøget laks150 - 185 g
-
salt
-
sort peber, stødt
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 588 g
Sodio
2253.7 mg
Proteína
48.7 g
Calorías
6532.8 kJ /
1561.4 kcal
Grasa
137.5 g
Fibra
5 g
Grasa saturada
68.3 g
Carbohidratos
35.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Dips II
34 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Cremet broccolisauce
35min
Svampepaté
Ninguna calificación
Artiskokdip med tofu
Ninguna calificación
Pestohummus med soltørrede tomater
Ninguna calificación
Den ultimative barbecue sauce
Ninguna calificación
Mojo Sauce til skaldyr
Ninguna calificación
Stærk ostedip
Ninguna calificación
Vinaigrette med lime og coriander
Ninguna calificación
Apple cider dressing
Ninguna calificación
Caramelliseret balsamico reduktion
Ninguna calificación
Yoghurt dressing
Ninguna calificación
Karrydressing med appelsin
Ninguna calificación