Dispositivos y accesorios
Søde og krydrede oksehøjreb med polenta
Prep. 30min
Total 3h 35min
4 portioner
Ingredientes
Krydderiblanding
-
farin2 spsk
-
chilipulver2 tsk
-
løgpulver1 ½ tsk
-
timian, tørret½ tsk
-
paprika1 tsk
-
salt1 tsk
-
peberkorn, sorte1 tsk
-
nellike, stødt⅛ tsk
-
spidskommen, stødt½ tsk
-
cayennepeber, stødt¼ tsk
-
hvidløg, granuleret½ tsk
-
højreb, oksekød1800 g
Sød BBQ Sauce
-
rødløg kvarte110 g
-
fed hvidløg1
-
ketchup200 g
-
brun farin110 g
-
ananasjuice55 g
-
melasse, alle slags55 g
-
worcestershire sauce1 ½ tsk
-
paprika1 tsk
-
salt at smage½ tsk
-
dijonsennep1 ½ tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
cayennepeber, stødt¼ tsk
-
vand1100 g
Gouda polenta
-
goudaost i terninger140 g
-
smør i terninger75 g
-
fed hvidløg2
-
vand850 g
-
polentamel130 g
-
salt1 tsk
-
sort peber, friskkværnet til pynt
-
forårsløg til pynt
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
64 g
Calorías
6251 kJ /
1494 kcal
Grasa
81 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
112 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fars dag
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Etopisk gryderet med oksekød (Zighinì)
50min
Kyllingebryst pizzaiola
55min
Piri Piri kylling med salat
Ninguna calificación
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Ninguna calificación
Provencalsk kylling
Ninguna calificación
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Ninguna calificación
Oksekødskofta med feta
Ninguna calificación
Kaloriefattig lasagne
Ninguna calificación
Bahn mi med kylling
Ninguna calificación
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Ninguna calificación
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Ninguna calificación