Dispositivos y accesorios
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
Prep. 20min
Total 45min
400 g
Ingredientes
-
chicken meat, boneless and skinless sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces300 g
-
mixed vegetables white (e.g. onions, garlic, leek), cut in pieces as needed200 g
-
fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)150 g
-
water75 g
-
freshly squeezed lemon juice15 g
-
dried bay leaf1
-
clove1
-
coriander seeds5
Inf. nutricional por 20 g
Calorías
31.5 kcal /
131.9 kJ
Proteína
3.8 g
Grasa
0.6 g
Carbohidratos
2 g
Fibra
0.9 g
Grasa saturada
0.1 g
Sodio
2935.9 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

We Celebrate Our Uniqueness
28 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda