Dispositivos y accesorios
Svinekam med kartoffelmos og salat
Prep. 25min
Total 1h
5 portion
Ingredientes
-
røget paprika, stødt2 spsk
-
chili, tørret i flager½ tsk
-
tørret estragon1 tsk
-
spidskommen, stødt1 tsk
-
hvidløgspulver1 tsk
-
sukker1 tsk
-
svinekam (se tip)1000 g
-
kartoffel, melet skrællet, skåret i skiver1000 g
-
mælk350 g
-
salt1 tsk
-
smør i stykker30 g
-
muskatnød, stødt1 - 2 knivspids
-
persilleblad, frisk hakket, til servering
-
rucola til servering60 - 70 g
-
cherrytomat halveret, til servering20 - 25
-
balsamico til støvregn
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
623.2 mg
Proteína
47.4 g
Calorías
2796.3 kJ /
668.3 kcal
Grasa
33.4 g
Fibra
6.5 g
Grasa saturada
13.5 g
Carbohidratos
44.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mad i Air-fryer
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Etopisk gryderet med oksekød (Zighinì)
50min
Kyllingebryst pizzaiola
55min
Piri Piri kylling med salat
Ninguna calificación
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Ninguna calificación
Provencalsk kylling
Ninguna calificación
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Ninguna calificación
Oksekødskofta med feta
Ninguna calificación
Kaloriefattig lasagne
Ninguna calificación
Bahn mi med kylling
Ninguna calificación
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Ninguna calificación
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Ninguna calificación