Dispositivos y accesorios
Frikadeller med broccoliris, salat og pebberodssauce (1800 kcal)
Prep. 30min
Total 55min
4 portioner
Ingredientes
Broccoli ris og frikadeller
-
broccoli delt i buketter skåret i stykker (se tip)150 g
-
champignoner, friske skåret i halve eller kvarte100 g
-
løg skåret i halve70 g
-
fed hvidløg2
-
vegetabilsk olie40 g
-
400 g kalkun, hakket, delt i stykker (se tip)kylling hakket, delt i stykker (se tip)400 g
-
æg1
-
rasp50 g
-
blandede urter, tørrede f.eks. merian, oregano, provencalske urter1 - 2 tsk
-
salt2 tsk
-
sort peber, stødt¼ - ½ tsk
-
vand1200 g
-
ris, parboiled250 g
-
vand
Salat og peberrodssauce
-
gulerod skåret i stykker300 g
-
knoldselleri skåret i stykker150 g
-
dild, frisk kun bladene10 g
-
citronsaft, friskpresset10 g
-
sukker (opcional)1 tsk
-
salt½ tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
æble udkernet, skåret i mindre stykker100 g
-
vegetabilsk olie10 g
-
græsk yoghurt400 g
-
peberrod, stødt, færdiglavet75 g
-
½ grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)grøntsagsbouillon½ tsk
-
sukker1 tsk
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1751 mg
Proteína
35 g
Calorías
2895 kJ /
692 kcal
Grasa
24 g
Fibra
12 g
Grasa saturada
7 g
Carbohidratos
90 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Madplan: lørdag
16 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Piri Piri kylling med salat
Ninguna calificación
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Ninguna calificación
Provencalsk kylling
Ninguna calificación
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Ninguna calificación
Oksekødskofta med feta
Ninguna calificación
Kaloriefattig lasagne
Ninguna calificación
Bahn mi med kylling
Ninguna calificación
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Ninguna calificación
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Ninguna calificación
Fitnessbowls med brune ris og kylling (1800 kcal)
Ninguna calificación
Svinemørbrad med selleripuré og citronsauce (1800 kcal)
Ninguna calificación