Dispositivos y accesorios
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Prep. 40min
Total 1h 20min
6 portie
Ingredientes
Merengue
-
eiwitten3
-
suiker140 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Witte Chocolade Crème
-
melk700 g
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 g
-
suiker50 g
-
witte chocolade in stukken gesneden100 g
-
maïzena (zetmeel)10 - 20 g
-
eierdooiers3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
118.7 mg
Proteína
9.2 g
Calorías
1868 kJ /
446 kcal
Grasa
12.4 g
Fibra
0.2 g
Grasa saturada
6.8 g
Carbohidratos
76.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
De eerste hap: Rijstpap
Ninguna calificación
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Ninguna calificación
Gestoomde pesto broodjes
Ninguna calificación
Vegetarische hamburger
45min
Parelgerst- en champignonsoep
Ninguna calificación
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Ninguna calificación
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Dubai Chocolate Tiramisu
Ninguna calificación
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Pistache Crème Brûlée
3h 20min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Ninguna calificación
Vanille-ijs
12h