Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 gramů pórku, bílé části
- 50 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- 100 gramů cibule, napůl
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 20 gramů česneku (cca 4 stroužky)
- 2 bobkové listy
- 5 hřebíčků
- 1 čajová lžička tymiánu, čerstvého
- 500 gramů bílého vína, suchého
- Inf. nutricional
- por 850 gramů
- Calorías
- 1871 kJ / 447 kcal
- Proteína
- 6.4 g
- Carbohidratos
- 32.6 g
- Grasa
- 1.1 g
En colecciones
Recetas alternativas
Bramborové pyré s hráškem a mátou
45min
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Ninguna calificación
Banánovo-čokoládová pomazánka
Ninguna calificación
Peprmintové čokoládové bonbóny - nepečené
1h 25min
Pistáciové pesto se sušenou šunkou
20min
Hrušky v červeném víně
Ninguna calificación
Bombardino
45min
Sardinky v balíčku se salátem z fazolových lusků
Ninguna calificación
Citrónové rizoto s bílou rybou
30min
Brazilský dezert quindim
30min
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Ninguna calificación
Salát z krabích tyčinek a rýže
40min