Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
TM6 TM5

Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola

4.4 ( 43 valoraciones )

Ingredientes

Roasted Cauliflower

  • 1 cauliflower (approx. 650-700 g), cut in small florets
  • 2 sprigs fresh thyme leaves only
  • ½ tsp ground nutmeg
  • 1 pinch fine sea salt plus 1 tsp for cooking pasta
  • 1 pinch ground black pepper
  • 1 Tbsp olive oil
  • 100 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    o vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm)
  • 50 g blanched hazelnuts
  • 1200 g water for cooking pasta
  • 300 g dried pasta orecchiette shape

Brown Butter Sauce

  • 150 g unsalted butter diced
  • 1 tsp fine sea salt
  • 150 g double cream
  • 1 tsp garlic powder
  • 1 pinch ground black pepper

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
652 kcal / 2711 kJ
Proteína
16.7 g
Grasa
46 g
Carbohidratos
41 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-MX?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r247599