Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
TM6 TM5

Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons

5.0 (5 valoraciones )

Ingredientes

Preparing the Molds with Red Cocoa Butter

  • 2 oz cocoa butter, red

Passion Fruit Ganache

  • 2 oz passion fruit purée
  • 1 oz glucose (see Tip)
  • 4 oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
    o 4 oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks

Chocolate Shell

  • 10 ½ oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
    o 10 ½ oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided

Finishing the Chocolate Shell

  • 6 ½ oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
    o 6 ½ oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
707 kJ / 169 kcal
Proteína
1 g
Carbohidratos
22 g
Grasa
9 g
Grasa saturada
6 g
Fibra
1 g
Sodio
19 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-MX?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r703874