Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Bolognese Sauce
- 100 - 150 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm), to taste
- 200 g mixed vegetables (e.g. celery, carrots, onions), cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 800 g mixed mince, pork and beef, any clumps separated with a fork
- 80 g water
-
1
meat stock cube (for 0.5 l), crumbled
o 1 heaped tsp meat stock paste - 300 g tinned chopped tomatoes
- 1 tsp dried oregano (opcional)
- 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
- ½ - 1 tsp ground black pepper, to taste
Cream and Egg Mixture
-
250
g milk
o cream, min. 30% fat (e.g. whipping or double cream) - 3 medium eggs
- ½ tsp salt
Lasagne Assembly
- 10 - 14 slices stale bread (approx. 2 cm thick, see tip)
- 30 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3836 kJ / 917 kcal
- Proteína
- 74 g
- Carbohidratos
- 29 g
- Grasa
- 55 g
- Grasa saturada
- 15 g
- Fibra
- 5.4 g
- Sodio
- 1123 mg
En colecciones
Recetas alternativas
/search/es-MX?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r751998