
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 pórek na větší kusy (cca 300 gramů)
- 100 gramů brambor na větší kusy (1 brambora)
- 120 gramů cibule na čtvrtky (1 cibule)
- 1 stroužek česneku
- 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje (cca 80 gramů)
- 1000 gramů drůbežího vývaru
- 2 špetky soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- 300 gramů rybího filé
- Inf. nutricional
- por 1 porci
- Calorías
- 115 kcal / 481 kJ
- Proteína
- 10.83 g
- Grasa
- 3.9 g
- Carbohidratos
- 9.7 g
- Fibra
- 2.2 g
En colecciones
Recetas alternativas
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min
Polévka ze zrajícího sýru
25min
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2h 50min
Polévka z bílých fazolí
35min
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30min
Žampiony v octu
Ninguna calificación
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35min
Lišková polévka
1h 40min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30min
Smetanová česneková polévka s bůčkem
35min
Fazolková polévka
35min
Žampiónová omáčka s Nivou
20min