Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Jahodová želatina
- 500 gramů jahod, nakrájených
- 40 - 60 gramů cukru krupice
- 3 - 4 plátky želatiny, namočené ve studené vodě a vyždímané
Mousse z bílé čokolády
- 1 citrón, nastrouhanou kůru, nejlépe bio
- 160 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
- 80 gramů plnotučného mléka
- 150 gramů bílé čokolády, nalámané na kousky
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 1812 kJ / 433 kcal
- Proteína
- 5.2 g
- Carbohidratos
- 43.1 g
- Grasa
- 27.8 g
- Fibra
- 2 g
En colecciones
Recetas alternativas
Tiramisu s mandlovým likérem
3h
Mokao
24h 25min
Jahodová terina s bílou čokoládou
24h
Sous-vide jahody s pěnou z bílé čokolády
2h
Bílá čokoládová zmrzlina s čerstvým sýrem
12h
Mandarinkové řezy
3h 10min
Bombardino
45min
Smetanový krém ze sladkých karamel
2h 30min
Medovník
25h 30min
Mascarpone krém s červeným rybízem
2h 30min
Punčové řezy
13h
Kinder mléčný řez
1h 20min