Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 gramů sýru pecorino romano
- 3 snítky čerstvé máty, jen lístky
- 350 gramů mraženého zeleného hrášku (rozmraženého)
- 20 gramů olivového oleje
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- ½ čajové lžičky soli (podle chuti)
- 1 špetka pepře, mletého
- 100 gramů mozzarelly
- Inf. nutricional
- por 1 porci
- Calorías
- 760 kJ / 181 kcal
- Proteína
- 10.7 g
- Carbohidratos
- 9.95 g
- Grasa
- 12.17 g
- Fibra
- 0 g
Recetas alternativas
Polévka z červených paprik a cuket
55min
RAW pomerančový dort s mandlemi
1h 40min
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1h 10min
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5min
Mini flan cake v páře
2h 40min
Thajská mrkvová polévka s kuřecím masem
55min
Arašídová polévka
40min
Dip s datlemi a kari
5min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40min
Gratinovaná dýně s mrkví
50min
Pomazánka z pečených paprik
45min
Papriková polévka s bazalkovou pěnou
35min