Dispositivos y accesorios
Japanse kip curry
Prep. 10min
Total 55min
4 porties
Ingredientes
-
boter30 g
-
uien in stukken (2-3 cm)100 g
-
kippenborstfilet in blokjes (2-3 cm)400 g
-
aardappelen in stukken (2-3 cm)200 g
-
wortelen in schijfjes (1 cm)100 g
-
tomaten in stukken (2-3 cm)150 g
-
water500 g
-
Japans curry blokje100 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
30.8 g
Calorías
1393 kJ /
333 kcal
Grasa
9.79 g
Fibra
11.35 g
Carbohidratos
29.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Oosters koken
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Snelle Thaise kipcurry
40min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Pekingeend
45min
Steak Stroganoff
45min
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Aardappelgoulash
1h
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1h 5min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15min
Rundvlees Stroganoff
1h
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1h